Регистрирайте се Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход  
Напишете отговор Части за ФИАТ 125п
Иди на страница Предишна  1, 2
Ivan_A

Местожителство: София
Отговорете с цитат
Здравейте, интересува ме има ли останали части все още. На мен ми трябва воден радиатор, кранче за парното и евентуално сервото. Мерси предварително за отговора Smile
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на Ivan_AИзпратете лично съобщение
Hit-ko
Site Admin

Отговорете с цитат
Ivan_A написа:
Здравейте, интересува ме има ли останали части все още. На мен ми трябва воден радиатор, кранче за парното и евентуално сервото. Мерси предварително за отговора Smile

Имаме все-още много части за ФИАТ 125п... воден радиатор нямаме отдавна, но той е меден и може да се ремонтира!
Кранче за парното имаме , но е комплект с радиаторчето и вентилатора, а за сервото се сещам, че имаме всичко за отремонтирането му, какъв му е проблема на сервоапарата?

Местожителство: София
Отговорете с цитат
Здравейте, За момента няма проблем със сервото аз му смених всичко в него. Просто искам да имам 1 резервно защото преди понякога несработваше и педала беше твърд. А каква е цената за кранчето с радиаторчето ? И случайно ако имате гърнета средно и задно.
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на Ivan_AИзпратете лично съобщение
Hit-ko
Site Admin

Отговорете с цитат
Ivan_A написа:
Здравейте, За момента няма проблем със сервото аз му смених всичко в него. Просто искам да имам 1 резервно защото преди понякога несработваше и педала беше твърд. А каква е цената за кранчето с радиаторчето ? И случайно ако имате гърнета средно и задно.

Гърнета предно и задно имаме налични:

http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=13&modif=47&cat=26&subcat=73

А радиаторчето за парното е комплект с кранчето, вентилатора и цялата кутия в която са поместени:

http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=13&modif=47&cat=29&subcat=140&prod=9460&numenkl=1&show=1

Site Admin

Отговорете с цитат
nikolay_dragiev написа:
Сега ще започвам проект , намерил съм фиат арджента 2.0, всичко ще имплантирам в 125-цата двигател,скорстна кутия диф. , даже ще се сдобие и с хидравлика , хидравличният сектор на арджентата е идентичен с секторната кутия на 125,целта ще бъде да стане най-добрия поне в България, с поляците мисля че няма да мога да се меря, но както се казва да сме живи и здрави да стане

Николай, какво стана с тая кола, има ли някакво развитие по проекта?

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 2 от 2  

Напишете отговор