Станция за горещ въздух за запояване самия пистолет съм го поръчал от китай 16 лева останалите неща си ги имах и не съм давал пари за тях за това си го направих така . кутията от е CD ползвал съм терморегулатор Comeco който няма PID control За съжаление но пък има импулсно подаване примерно 1 сек топли 1 не топли и като добавих и AC step dwon да намаля мощността на нагревателя понеже е 700W го намалих на половина и сега си държи примерно колкото му настроиш ... и мърда с около 3-4- градуса което на фона на 300 , 350 , градуса е нищо нали масово ползваните изкарах само един SSR - солид стейт защото механичното реле няма да изкара дълго захранването е 24v от някаква машина е било не знам.. 50-тина W то и Comeco-то работи на толкова ... Единствено предстой да се сложи един DC - DC Step dwon convertor За да може да се контролира потока на въздуха да се намалява и увеличава ... което ще стане тия дни .. ще го добавя

Като цяло ако някой си прави е хубаво да ползва термо-контролера с ПИД контрол ..