Регистрирайте се Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход  
Напишете отговор Благодарност
Благодарност
pito

Отговорете с цитат
Искам да благодаря на Христо и неговия екип за това,че се стараят да работят коректно, възможно най бързо и с внимание към клиента.От доста време поръчвам части и винаги всичко е било перфектно...ако е имало проблем то той се е решавал бързо и безпроблемно...веднъж съм бил и в сервиза в Ямбол и останах с приятно чуство за вниманието което ми беше отделено.Благодаря на всички.Петър Цойков,гр.Пирдоп
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на pitoИзпратете лично съобщение
Re: Благодарност
Hit-ko
Site Admin

Отговорете с цитат
pito написа:
Искам да благодаря на Христо и неговия екип за това,че се стараят да работят коректно, възможно най бързо и с внимание към клиента.От доста време поръчвам части и винаги всичко е било перфектно...ако е имало проблем то той се е решавал бързо и безпроблемно...веднъж съм бил и в сервиза в Ямбол и останах с приятно чуство за вниманието което ми беше отделено.Благодаря на всички.Петър Цойков,гр.Пирдоп

И аз благодаря за добрата оценка, клиента е най-важен за нас... а доволния клиент е благодарността за нашата работа!

Отговорете с цитат
Аз също искам да благодаря на Хисто и неговия екип за перфектното отнощение и професионален подход. Така се прави.Бъдете здрави и все така отзивчиви.... Несрин Сали гр.Провадия
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на nesa67Изпратете лично съобщениеИзпрати мейла
Благодарност
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 1 от 1  

Напишете отговор