Регистрирайте се Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход  
Напишете отговор Избор Бус
Избор Бус
Marin35

Местожителство: България
Отговорете с цитат
Зравейте, нов съм и се извинявам предварително за неточностите в питането ми.
Имам намерение да си закупя бус втора (трета) ръка, според възможностите ми и според използването му. Става въпрос, че ми трябва бус фургон, който фургон да е дълъг вътре около 3500/3600мм, и висок вътре около 1900мм., най-общо казано среден размер според мен. като тегло рядко ще е повече от 1000кг. Няма да го карам всеки ден и съм се насочил към 2 марки;
- Ford Transit 2.2 - не много коне нещо около 120 (казвам около, защото наистина съм нов и даже нямам представа къде да погледна и да се ориентирам за конете);
- Iveco Dailu 2.3 - доло горе същите коне:
Може ли да изкажете мнение (и съвети) и за единия и другия - разход на гориво, подръжка, здравина, препоръки за кое да гледам и т.н
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО и МНОГО!!!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на Marin35Изпратете лично съобщение
Re: Избор Бус
petko1987

Местожителство: Ямбол
Отговорете с цитат
Marin35 написа:
Зравейте, нов съм и се извинявам предварително за неточностите в питането ми.
Имам намерение да си закупя бус втора (трета) ръка, според възможностите ми и според използването му. Става въпрос, че ми трябва бус фургон, който фургон да е дълъг вътре около 3500/3600мм, и висок вътре около 1900мм., най-общо казано среден размер според мен. като тегло рядко ще е повече от 1000кг. Няма да го карам всеки ден и съм се насочил към 2 марки;
- Ford Transit 2.2 - не много коне нещо около 120 (казвам около, защото наистина съм нов и даже нямам представа къде да погледна и да се ориентирам за конете);
- Iveco Dailu 2.3 - доло горе същите коне:
Може ли да изкажете мнение (и съвети) и за единия и другия - разход на гориво, подръжка, здравина, препоръки за кое да гледам и т.н
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО и МНОГО!!!

Здравей колега!
За коя година пройзводство става въпрос?
Към Фият Дукато не проявяваш ли интерес?
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на petko1987Изпратете лично съобщение
Избор Бус
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 1 от 1  

Напишете отговор