така . отдавна не съм писал във моята си тема . .. колата си е карах всеки ден ... но постоянно исках да намеря 1.7 8v двигателя
не исках 16в поради няколко причини ...
таа намерих 1.7 купих го оказа се 2 цилиндъра задрали и буталата са леш ...
след още доста време .. купих една 33-ка 3та серия която е била полицейска във софия купена на търг ..
и на нея свалих мотора .. там пък 1 цилиндър не е баш ок .. ще го пращам за по дълбока инспекция сега.. и май ще набия риза на 1 цилиндър
най рядкото нещо на тоя мотор са буталта ... със зор голям съм намерил да събера за 1 мотор ..
та искам да кажа че баба 33 вече ще бъде 1.7 със 4-те карбуратора .. за жалост успях да купя само 36-ци имам и weeber и dellorto
на пръв етап ще е със тях просто 40ки за 1.7 са вече много голяма рядкост има за 1.3 40ки но те са коренно различни ...
ще направя и по някоя снимка да има движение във форума .. като цяло от колата ще се търсят коне около 110-115
което за това леко купе ще е добре .. а и на 4х4 версията която е моята 2-ра серия .. скоростите са хипер къси ..
за това мисля че ще ги пренареждам от кутията която имам от 3-та серия , ще има пренареждане

което със тая кутия със муфите е филм голям