Регистрирайте се Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход  
Напишете отговор Алфа ромео 33 4х4 1.5 > 1.7 4 карбуратора
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
mohel

Отговорете с цитат
Hit-ko написа:
Rotinger нямат такива спирачни дискове, но на добра цена имаме на LPR - Italia
Когато решиш да купуваш, обади ми се и ще направим добра цена
Отзад, с барабани ли е?

от зад е барабан щото е 4х4..

Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на mohelИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяAIM Адрес
mohel

Отговорете с цитат
Ще правя конверсия със опелови апарати от пред да подобря спирачките 33-ките имат ужасни спирачки ..
и ще мина на диск от фиат
Христо можеш ли да намериш информация за задните лагери на това 4х4 ? и има ли ги ?

Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на mohelИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяAIM Адрес
Hit-ko
Site Admin

Отговорете с цитат
mohel написа:
Ще правя конверсия със опелови апарати от пред да подобря спирачките 33-ките имат ужасни спирачки ..
и ще мина на диск от фиат
Христо можеш ли да намериш информация за задните лагери на това 4х4 ? и има ли ги ?

Лагера е едноредов съчмен лагер с двойна капсуловка, по нашите стандарти е 207, но не знам има ли български, може ли да се намерят и на каква цена!
Мога да ти намеря японски лагер на цена 38лв,

Отговорете с цитат
така . отдавна не съм писал във моята си тема . .. колата си е карах всеки ден ... но постоянно исках да намеря 1.7 8v двигателя
не исках 16в поради няколко причини ...
таа намерих 1.7 купих го оказа се 2 цилиндъра задрали и буталата са леш ...
след още доста време .. купих една 33-ка 3та серия която е била полицейска във софия купена на търг .. Smile
и на нея свалих мотора .. там пък 1 цилиндър не е баш ок .. ще го пращам за по дълбока инспекция сега.. и май ще набия риза на 1 цилиндър
най рядкото нещо на тоя мотор са буталта ... със зор голям съм намерил да събера за 1 мотор ..
та искам да кажа че баба 33 вече ще бъде 1.7 със 4-те карбуратора .. за жалост успях да купя само 36-ци имам и weeber и dellorto
на пръв етап ще е със тях просто 40ки за 1.7 са вече много голяма рядкост има за 1.3 40ки но те са коренно различни ...
ще направя и по някоя снимка да има движение във форума .. като цяло от колата ще се търсят коне около 110-115
което за това леко купе ще е добре .. а и на 4х4 версията която е моята 2-ра серия .. скоростите са хипер къси ..
за това мисля че ще ги пренареждам от кутията която имам от 3-та серия , ще има пренареждане Smile което със тая кутия със муфите е филм голям

Алфа ромео 33 4х4 1.5 > 1.7 4 карбуратора
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 3 от 3  

Напишете отговор