добави в своите фаворити
Авточасти Магазини Автосервизи Автомобили Форум Галерия Полезно + За сайта English version

ПРОИЗВОДИТЕЛИ


<< Назад

ROTINGER


 

 UNION PARTS Sp. z o.o. е индустриална компания специализирана в производството на части за автомобилостроенетоиндустриални компоненти за автоматизация на железопътния сектортранспорт, военни и други. Производството на  колянови валове, разпределителни валове, автомобилни главини, говори недвусмислено за високите технологии и техниката с които произвежда компанията!

 

С голям успех се ползва производството на висококачествени спирачни дискове и спирачни барабани с марката  ROTINGER,  а компанията е една от малкото в Европа, които произвеждат спортни спирачни тунинг дискове!

  

 Компанията развива своята дейност от 1992 г., и в продължение на много години, усъвършенствайки своя опит в индустрията, спечелва доверието сред широк кръг  известни автомобилни фирми.

 

 Още през  2000 г. компаниата получава сертификати за качество ISO 9001издаден от Certyfication DEKRA и ISO 14001 през 2004г.

 

 

 През 2001 г. вече е със статут на доставчик на Fiat Auto Poland, в резултат на което продукцията е на разположение в дилърската мрежа на Фиат, така както са оригиналните части!

 

Малко по-късно, спирачните дискове и барабани са одобрени и от FSO и оригинално се монтират на Daewoo Lanos, а строгите изисквания на германския пазар са удовлетворени с германския сертификат за качество TUV.

 

Предимствата на продуктите ROTINGER са резултат от използването на висококачествени материали, прецизна обработка с цифрово-програмнни машини, изключителен контрол на работната повърхност и осевото биене на изделията, което осигурява дълъг живот, надеждност и максимална  ефективност по време на спиране.

 

 

На най-високото стъпало в продукцията на спирачни компоненти и с най-високо качество обаче, стоят спирачните дискове от Тунинг серията ROTINGER!

 

 

 Те се изработват от усъвършенстван материал с висока якост (200-240HB) и успешно издържат изпитания при  800°C, което е значително повече от температурата при работни условия

 

Спирачните дискове ROTINGER включват асортимент от над 1300 номера, който непрекъснато се увеличава, задоволявайки потребностите и на най-взискателните клиенти! До този момент са разработени и пуснати в производство серия от 5 вида спирачни дискове, които се отличават не само по атрактивния си дизайн, но и по функционалните си възможности!

 

 

Гамата на ROTINGER включва вентилирани и плътни спирачни дискове и спирачни барабани залеки, лекотоварни и товарни автомобили за всички сегменти, включително на луксозните седани(Audi A8, Volkswagen Phaetonи големи спортни автомобили като Mercedes-Benz GL, Volvo XC90….

 

  Подмяната на стандартните спирачни дискове на автомобила с тунинг дискове, носи няколко неоспорими предимства на спирачната система:

 

- По-ефективно охлаждане и значително съкращаване на спирачен път!

 

- Значително намаляване прегряването на диска и вибрирането при продължително и интензивно спиране

 Предотвратяват заглаждането на работния слой на спирачните накладки и отстраняват просвирването при спиране!

 - Равномерно износване и по-дълъг живот на спирачния диск!

 

Купувайки ROTINGER, можете да бъдете сигурни, че сте направили правилния избор!

 

 Официален дистрибутор за България -  ДЕЛФИН СПОРТ - повече потробности в сайта на фирмата:

 

 www.AXM-AUTO.com
axm-auto.com всички права запазени
Общи условия                 :: :: ::                 Как да поръчам